Developer Penta Real Estate napreduje v príprave rezidenčnej časti projektu Bory Bývanie. Po dokončení prvej a tesne pred ukončením druhej sa začína s treťou etapou.

Bory bývanie

Rezidenčný projekt Bory Bývanie je navrhnutý tak, aby svojim obyvateľkám a obyvateľom poskytol všetko potrebné pre komfortný a pohodlný život. „Prináša množstvo benefitov a rôznych oddychových či voľnočasových aktivít pre malých aj veľkých. Nová mestská štvrť lokalizovaná v tesnej blízkosti lesov Malých Karpát poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, široké možnosti trávenia času a príjemné verejné priestory,“ uvádza sa na oficiálnych stránkach projektu.

Tretia etapa projektu

Tretia etapa projektu bude ponúkať moderné bývanie v ôsmich bytových domoch, obkolesených množstvom zelene a kvalitným verejným priestorom s ústredným lineárnym parkom. Obyvatelia sa môžu tešiť na kilometre cyklotrás, multifunkčné ihriská a blízkosť najmodernejšej nemocnice v strednej Európe. „Tretia etapa projektu Bory Bývanie ponúka v novovznikajúcej mestskej štvrti Bory štýlové, moderné a cenovo dostupné bývanie predovšetkým pre mladých ľudí. Vďaka tesnej blízkosti k nákupnému centru Bory Mall je tretia etapa vybavená výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá budúcim obyvateľom prinesie pešiu vzdialenosť k obchodom, do kina, fitness centra či k plaveckému bazénu.  Budúci obyvatelia určite ocenia aj materskú škôlku v pešej dostupnosti, verejný park s množstvom zelene, cyklotrasy či multifunkčné ihriská,“ hovorí Alexandra Grič, riaditeľka predaja v Penta Real Estate Slovensko.

Vizualizácia 1, Zdroj: Sadovsky & Architects / EIA
Vizualizácia 2, Zdroj: Sadovsky & Architects / EIA

S výstavbou sa začalo v septembri 2020 a predpokladaný koniec sa odhaduje na rok 2023. Ceny v tejto etape Bory Bývania začínajú od 2 340 eur za jeden štvorcový meter. 1 a 1,5 izbové byty sú dostupné od 112 500 eur, 2 izbové byty od 141 700 eur, 3 izbové byty od 179 600 eur a 4 izbové byty od 217 400 eur. Ponuka by mala byť priebežne aktualizovaná a rozšírená o nové byty v ďalších bytových domoch tretej etapy.

Zdroj: borybyvanie.sk
Zdroj: borybyvanie.sk
Zdroj: borybyvanie.sk

TIP PRE VÁS: Sledujte nás aj na našom Facebooku.


Viac informácií o projekte a ponuke bytov nájdete na www.borybyvanie.sk.