Rezidenčný projekt Čerešne fine living vyniká jedinečnou architektúrou, prémiovým štandardom a v neposlednom rade dôrazom na komunitné spolužitie. Viac sa o tomto unikátnom mieste na bývanie dozviete v nasledujúcom článku.

Čerešne fine living

Jedným z najnovších projektov v rámci bývania v bratislavskej mestskej časti Dúbravka je projekt, ktorý nesie názov Čerešne for living. Ako sa uvádza na jeho oficiálnych stránkach, tak „bývanie povýšené na fine living vychádza z filozofie, že byt je viac, než iba miestom na bývanie. Je reflexiou vášho životného štýlu a každodennou inšpiráciou. Žite prémiovo, v dokonalom komforte a v súzvuku s prírodou aj so susedmi.“

Čerešne for living
Vizualizácia 1
Čerešne for living
Vizualizácia 2

Popri viacerých jedinečných súčastiach tohto projektu je jednou zo zaujímavostí aj využitie rias na tomto mieste. Ide o prvý projekt na Slovensku, ktorý zakomponuje riasy do komplexu. Síce sa ešte presne nevie, akým spôsobom, no už teraz vedia, že to bude prelomový krok v rámci udržateľnej architektúry. „Čerešne sú náš najväčší projekt a chystáme sa vytvoriť vstupnú bránu do celého komplexu. Zdravé prostredie je presne to, o čo sa tam snažíme, preto si od tohto kroku veľa sľubujeme,“ prezradil architekt Tomáš Šebo z ateliéru Architekti Šebo Lichý (AŠL).


TIP: Prečítajte si náš článok Riasy ako prvok udržateľných postupov v architektúre? Tento projekt prináša revolúciu


Lokalita si vás určite získa

Čerešne fine living zaujmú určite aj vynikajúcou dostupnosťou. Sú „skvelým štartom pre výlety do prírody a vďaka bohatému občianskemu vybaveniu v bezprostrednom okolí môžete znižovať uhlíkovú stopu uvedomelejším využívaním auta. Pár krokov od domu je supermarket aj ďalšie menšie prevádzky potravín. Pešo zájdete do pobočiek bánk, na futbalové ihrisko či hokejový štadión.“ Nemusíte sa v prípade záujmu báť ani čo sa týka škôl pre vaše deti, je ich v okolí na výber pomerne dosť.

Čerešne for living
Vizualizácia 3
Vizualizácia 4

Viac si o tomto projekte môžete prečítať priamo na Čerešne fine living, kde nájdete všetky dôležité informácie a rovnako aj ponuku dostupných bytov.

Zdroj: www.ceresne.sk