Projekt Nový Ružinov patrí k tým najúspešnejším projektom v Bratislave. Prináša v rámci svojej najexkluzívnejšej etapy vzdušnú architektúru s vynikajúcim presvetlením.

Nový Ružinov

Jedna z najobľúbenejších bratislavských mestských častí, Ružinov, sa postupne rozrastá o novú modernú zónu. Tá zaujme nielen vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta, ale aj dostatkom voľného priestoru a parkovej zelene. „Projekt svojím zameraním cieli na skupiny, ktoré sú si veľmi podobné. Či už sú to mladé páry alebo rodiny, podobné vekové kategórie a záujmy ich predurčujú k tomu, aby spoločné a verejné priestory slúžili práve k stretávaniu a vytváraniu prostredia, ktoré bude dlhodobo domovom pre všetkých,“ uvádza sa na jeho oficiálnych stránkach.

Nový Ružinov

Cyklotrasy v blízkosti

Nový Ružinov si vás svojou výhodnou lokalitou bezpochyby získa. „Je umiestnený pár desiatok metrov od dunajskej hrádze na ľavom brehu Dunaja, ktorá je obľúbenou lokalitou nielen pre cyklistov, ale aj korčuliarov a bežcov. Bezpečný a priamy prístup na hrádzu bude zabezpečený priamym prepojením na mostík ponad Bajkalskú ulicu.“

Byty, ktoré vás dostanú

Hľadáte byt, ktorý si zamilujete už na prvý pohľad? Ak ste odpovedali áno, práve projekt Nový Ružinov splní vaše požiadavky. Balkón je súčasťou každého bytu, veľké presklené otvory fasády a naozaj štedré výmery predzáhradiek prinášajú zeleň doslova do vnútra bytu. Vďaka veľkým oknám bude presvetlená každá miestnosť bytu. Čo je ideálne, pretože viac prirodzeného svetla znamená ušetrené peniaze za energie.


TIP: Prečítajte si náš článok Sky Park: Revitalizáciou nevyužitého územia vzniká nové centrum Bratislavy


Developer projektu

Developerom projektu Nový Ružinov je Spoločnosť CZ Slovakia, a.s. Tá sa primárne venuje developmentu nehnuteľností na slovenskom a zahraničnom realitnom trhu. Portfólio aktivít spoločnosti zahŕňa realizáciu kancelárskych budov, rezidenčných komplexov, obchodných zón, ale aj priemyselných areálov.

V ponuke sú byty – jednoizbové až štvorizbové a predpokladané ukončenie projektu je september 2022. Ak hľadáte v Bratislave miesto na bývanie, tak Nový Ružinov je ideálnou voľbou. Viac informácií o projekte nájdete priamo na www.novyruzinov.sk.

Zdroj: novyruzinov.sk