Bratislavská mestská časť Vrakuňa by mala už o pár rokov ponúkať nové miesto na bývanie. Je ním projekt RosenHAUS, ktorý prinesie štýlové a moderné bývanie.

Spoločnosť Martin Development

Spoločnosť Martin Development je známa tým, že pretvára chátrajúce a nefunkčné v moderné a hodnotné. Jedným z jej najnovších projektov je aj RosenHAUS vo Vrakuni. „Štýlové bývanie s modernou architektúrou a lokalitou, v ktorej sa spája bratislavská história s nádychom rozrastajúcej sa modernej mestskej štvrte. Staňte sa aj vy súčasťou rozkvitajúcej Vrakune.“ 

Zdroj: Martin Development

Slnečné výhľady a veľkorysé terasy

RosenHAUS bude ponúkať dohromady až 113 1-izbových, 2-izbových, 3-izbových a 4-izbových komfortných bytov s jedinečnými slnečnými výhľadmi a to najmä z vyšších poschodí. Väčšina bytov bude disponovať veľkými francúzskymi oknami, balkónom a byty na najvyššom, 11. poschodí, aj komfortnou terasou. „V RosenHAUS kladieme dôraz nielen na moderný dizajn, ale aj na praktickosť. Každý z bytov je navrhnutý tak, aby poskytoval dostatok úložného priestoru, komfort a pohodlie. Navyše si môžete dokúpiť parkovacie miesto garážové (13 500 Eur s DPH), garážové s pivnicou (16 500 Eur s DPH) a ak túžite po ďalšom odkladacom priestore, existuje aj možnosť dokúpenia pivnice (3 000 Eur s DPH),“ uvádza sa na oficiálnych stránkach projektu.


TIP: Prečítajte si náš článok Nový Ružinov v Bratislave: Bývanie, ktoré si jednoducho zamilujete


Skvelá dostupnosť

Projekt zaujme aj výhodnou lokalitou. Len pár minút budete potrebovať na to, aby ste sa MHD či autom dostali do centra Bratislavy. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť v okolí – školy, škôlky, obchody, lekárne aj zdravotné stredisko. Veľkou výhodou tohto miesta je aj Lesopark Vrakuňa a okolie Malého Dunaja, ktoré sú vzdialené len pár minút pešo a ideálne na prechádzky či rôzne športové aktivity.

Zdroj: Martin Development
Zdroj: Martin Development

Kedy bude projekt dokončený?

Výstavba projektu niesla so sebou viacero prekážok, ale aktuálne je všetko na dobrej ceste. Developer uvádza, že by mala byť ukončená do konca roka 2022 s tým, že kolaudácia by prebehla na začiatku roka 2023.


TIP NA ZÁVER: Sledujte aktuálne dianie v okolí a postup prác na projekte RosenHAUS. Najnovšie informácie a fotky nájdete na Facebookovom a Instagramovom profile.


Zdroj: rosenhaus.sk