Lakeside Park sa nachádza v krásnom prostredí, neďaleko Kuchajdy v časti Nové Mesto. Administratívny komplex ponúka nádherné priestory, ktoré majú už svojich prvých nájomcov.

Spoločnosť TriGranit Development Corporation stojí za komplexom administratívnych budov pod názvom ”Lakeside Park”, ktorý je budovaný v štyroch fázach na Tomášikovej a Vajnorskej ulici v Bratislave. Po dokončení by mal poskytovať nájomnú plochu o rozlohe približne 90 000 m² a parkovacie miesta pre takmer 2000 áut.

Výhodná poloha Lakeside Park zaisťuje všetkým používateľom ľahký prístup a dostatočné bezpečné parkovanie. Samotné miesto má všetko potrebné vybavenie a služby dostupné v neďalekom nákupnom centre VIVO.

Zdroj: lakesidepark.sk
Zdroj: lakesidepark.sk

Lakeside Park 02

Projekt Lakeside Park 02 zastrešujú spoločnosti Immocap a WOOD & Company. Spoločne participujú na developmente budovy, leasingu priestorov a  rozvoji lokality.  Výstavba objektu sa začala vo februári 2020 a ukončenie je naplánované na začiatok 2022. „Dopyt po nových administratívnych priestoroch stále pretrváva. Aj napriek tomu, že dnes mnohé firmy využívajú prevažne prácu z domu, uvedomujú si, že toto krízové obdobie pominie. Nové priestory im dokážu poskytnúť väčší komfort, nevyhnutnú sociálnu interakciu, rovnako aj prevádzkové a ekonomické benefity, ktoré majú zásadný vplyv na produktivitu práce,“ povedal Martin Marko, obchodný riaditeľ Immocap.

Vizualizácia, Zdroj: Immocap & Wood&Company

Trvalo udržateľné stavebné riešenia

Developer pri stavbe kancelárskeho komplexu využíva udržateľné stavebné riešenia.

  • Používanie udržateľných materiálov
  • Riešenia na minimalizáciu prevádzkovej spotreby energie a nákladov
  • Individuálna kontrola osvetlenia a kúrenia
  • Energeticky efektívne výťahy a klimatizačný systém
  • Intelligent BMS (Building Management System)
  • Selektívny zber odpadu
  • Systém filtrovania vody pre pitnú vodu
  • Zelená certifikácia – BREEAM
  • Nabíjačky na elektromobily

TIP: Nezabudnite nás sledovať aj na našom Facebooku, kde pravidelne pridávame novinky a zaujímavosti zo sveta architektúry, dizajnu a technológií v stavebníctve. Vďaka nám vám neujde žiadna dôležitá informácia! 


Výstavbou druhej kancelárskej budovy v rámci projektu Lakeside Park by sa stavebné práce na tomto mieste nemali ukončiť. Pôvodný koncept od kancelárie Bobek Jávorka obsahoval aj zástavbu bližšie k Tomášikovej, malo by však ísť o bytový dom. Len čas ukáže ako sa zmení okolie obľúbenej Kuchajdy. My vás o tom budeme určite informovať.

Zdroj: lakesidepark.sk