Bratislava ponúka nejedno unikátne a netradičné miesto na bývanie. Súbor 22 mestských víl zasadených do krásneho prostredia historickej vinohradníckej štvrte k takým miestam určite patrí tiež.

Corwin

Spoločnosť Corwin je známa tým, že pri svojich projektoch dbá na ochranu životného prostredia a enviromentálnu politiku. „Pri našich projektoch sa v maximálnej možnej miere snažíme držať princípov tzv. green building. Všetko čo postavíme, musí byť dlhodobo udržateľné. Snažíme sa navrhovať a stavať budovy, ktoré využívajú menej zdrojov, produkujú menej odpadu, sú energeticky efektívne a celkovo znižujú negatívne vplyvy na životné prostredie.“ Je obdivuhodné, že spoločnosť vytvára projekty, ktoré spĺňajú potreby budúcich užívateľov a berú ohľad na životné prostredie. „Zanedbané plochy pretvárame na plnohodnotné, živé mestské bloky, ktoré vďaka svojej kvalite v priebehu času naberajú na hodnote,“ približuje Marián Hlavačka, CEO Corwin-u.


TIP: Prečítajte si náš článok o Guthaus-e, unikátnom rezidenčnom projekte v Bratislave, ktorý rovnako vzniká vďaka tejto firme


Bratislava – mestská časť Devín

Devín je považovaný za jednu z najkrajších častí Bratislavy. Ľudí láka množstvom rekreačných alternatív, od prechádzok popri rieke až po vyhľadávané cyklotrasy v okolí Devínskej Kobyly. Práve v tejto časti vznikol pred niekoľkými rokmi unikátny projekt pod názvom „Záhrady Devín“. „Súbor tvorí 22 víl s tromi bytmi na samostatných podlažiach a 42 stavebných pozemkov určených na individuálnu zástavbu. Z toho 44 4-izbových bytov má k dispozícii vlastnú záhradu a 22 3-izbových bytov na horných podlažiach zasa strešné terasy s výhľadom na Devínsky hrad,“ uvádza na svojich webových stránkach developer projektu.

Ak sa rozhodnete navštíviť Devínsky hrad či Devínsku Kobylu, určite si choďte obzrieť aj tieto krásne vily. Zaujmú nielen svojím dizajnom, ale aj jedinečnou atmosférou, ktorú spoločne vytvárajú.


TIP: Sledujte nás aj na našom Facebooku, kde pridávame na pravidelnej báze novinky a zaujímavosti zo sveta architektúry, dizajnu a technológií v stavebníctve. Neujde vám tak žiadna dôležitá informácia! 


Viac podrobnejších informácií o projekte Záhrady Devín v jednej z mestských častí nášho hlavného mesta nájdete priamo na www.corwin.sk.

Zdroj: Corwin.sk