Výstavba a správa verejných toaliet je vo väčšine miest zanedbanou témou. S týmto problémom sa stretávame nielen v menších mestách ale,čo je ešte prekvapujúcejšie, aj v mestách, kde prekvitá turizmus. Na mestskom námestí Atour Village ako reakcia na túto tému vznikli nesmierne zaujímavé verejné toalety. Architekti Lijiang Shen, Hengxuan Cui veria, že týmto projektom sa s problémom popasujú.

Námestie Atour Village obkolesujú 3 existujúce budovy a 7 metrov vysoký útes. Námestie, ktoré sa nachádza medzi budovami prispieva k tomu, aby boli budovy dobre osvetlené a vetrané. Práve tu vznikli nové verejné toalety, ktoré ostávajú pred zrakmi návštevníkov skryté. Námestie sa vďaka útesu stáva akousi jamou a návštevníci môžu vidieť priestory verejných toaliet až po vstupe do samotného priestoru. Z hornej pešej ulice vidieť v lese hlbokú bielu jamu, ktorá je zavŕšením budovy. Architekti skrývajú všetky dvere a okná za oblúkovú stenu. Štyri funkčné vchody sú označené značkami, ktoré návštevníkov navigujú v priestore. Fasáda používa oblúkové biele kompozitné hliníkové panely. Pod hrubými vonkajšími stenami a príkrovom džungle návštevníci vstupujú do lomovej jamy. Veľkou výhodou je, že vďaka otvorenému stropu nad vstupnou časťou toaliet vzniká zaujímavý kontrast medzi líniami budov a samotných toaliet pri pohľade nahor.

Aj keď medzi architektmi a klientmi nedošlo k dohode o rozlohe toaliet, architekt si zachoval zdržanlivosť a intenzitu, aby sa vyhol nadbytočnosti. Návrh sa zameral aj na pridanie miestnosti na prebaľovanie či toalety pre invalidov, ako aj na skrytú klimatizáciu. Keďže v prednej časti dvora nevidno žiadne sklenené okná, osvetlenie je usporiadané na tienistej strane oblúkovej steny a na malých štvorcových dvoroch.Ako architekti sami hovoria: „Toalety sú dodatočným priestorom v rozľahlom mestskom plánovaní. V porovnaní s veľkými verejnými budovami nie je obtiažnosť navrhovania malých budov v štruktúre a funkcii, ale v potrebe integrovať ich vlastné funkcie do prostredia, aby sa skompletizovala celková skladačka a vytvoril sa zmysluplný priestor.“