Kuchyňa je kráľovstvom každej domácej pani. Ak máte radi luxusný dizajn, potom ho iste budete chcieť preniesť aj do tejto miestnosti. Ako takú kuchyňu navrhnúť k vašej plnej spokojnosti?

Čím vás osloví luxusná kuchyňa

Luxusná kuchyňa je miesto, kde pôžitok z varenia získa nový zmysel. Už pri príchode vás osloví množstvo priestoru, prepracovanosť jednotlivých prvkov aj celkového dizajnu. Dôležitý je tiež výber materiálov s dôrazom na ich kvalitu, dlhú životnosť a odolnosť. Preto sa v luxusnej kuchyni využívajú keramika, prírodný alebo umelý kameň a žula.

Myslite na všetko zvlášť aj spolu

Každý prvok by mal byť vyberaný s veľkou precíznosťou. Ich vzájomné zladenie vytvorí moderný, pútavý dizajn. Pri plánovaní nemyslite len na kuchynskú linku alebo spotrebiče. Vo veľkom priestore sa dá umiestniť tiež kuchynský ostrovček alebo barový pult. Rovnakú pozornosť si zasluhuje podlaha a obklad.

Luxusné moderné kuchyne využívajú vysoký lesk, sklenené plochy a otvorené police. Výrazným znakom je množstvo svetla v celej miestnosti aj nad pracovnou plochou. Môžete ho vhodne nasmerovať aj na zvýraznenie vybraných prvkov.

Nechajte si vytvoriť interiér na mieru

Pre zjednotenie dizajnu kuchyne so zvyškom domácnosti, ale aj pre efektívne využitie všetkých predností priestoru, je vhodné nechať si vytvoriť návrh kuchyne na mieru. Interiérový dizajn okrem toho vyžaduje premyslieť možnosti využívania jednotlivých častí kuchyne a rozmiestnenie spotrebičov. S tým vám najlepšie pomôže skúsený interiérový dizajnér, ktorý má prehľad o všetkých používaných materiáloch a dokáže vám poradiť aj v iných oblastiach.

Luxusný interiérový dizajn šitý na mieru len pre vás zohľadní všetky vaše požiadavky a potreby vašej domácnosti. Na ich základe vytvorí návrh realizácie vrátane jeho vizualizácie v 3D zobrazení. Budete si tak vedieť predstaviť, ako bude kuchyňa vyzerať po jej dokončení. Návrh je tiež možné ďalej dopracovávať, až kým nebudete dokonale spokojní.