Kompletná ochrana majetku sa pomocou zabezpečených vstupov zaistiť vždy a na 100 % nedá. Aj preto sa čoraz viac rozvíja a s obľubou v bežnej praxi používa nová éra bezpečnostných systémov s video dohľadom.

Reč je o moderných kamerových systémoch vybavených špeciálnymi senzormi, vďaka ktorým dokážu rozpoznať tvár, počet osôb a robiť si vlastné štatistiky. Ak máte o podobný a vysoko prepracovaný kamerový systém záujem aj vy, čítajte ďalej a dozviete sa o jeho najdôležitejších vlastnostiach oveľa viac.

Podrobné informácie o celom sledovanom objekte

Bezpečné kamerové systémy z Košíc slúžia na monitorovanie všetkých priestorov. Oproti jednoduchým senzorom predchádzajúcich modelov dokážu zaznamenávať a vyhodnocovať podrobné informácie o celom sledovanom priestore. Ponúkajú vysokú úroveň bezpečnosti a pohodlné funkcie pre mnohé bezpečnostné a štandardné ovládacie funkcie.

Okrem štandardných funkcií archivovania a záznamu sú tieto profesionálne kamerové systémy vybavené technológiou inteligentnej video analýzy IVA. Tá sa skladá zo schopnosti zaznamenať pohyb a odstránenie vyznačených predmetov v priestore, vyhodnotiť smer pohybu a počítať osoby. Reálne narušenie priestoru je potom na základe týchto vyhodnocovacích parametrov oveľa jednoduchšie.

zdroj: shutterstock
Inovatívna optika na stopercentnú ochranu

Získavanie a vyhodnocovanie podrobných informácií o celej oblasti dohľadu je s kamerovým systémom od spoločnosti Fittich pohodlné a jednoduché. Zároveň ide o bezpečné a ekonomické kompletné riešenie zložené z najnovších systémov. Výsledným efektom je dokonalý obrazový záznam s možnosťou dlhodobého uchovania vo veľkom pamäťovom priestore. Kamerové systémy sú dostupné v rôznych prevedeniach a dizajnoch, takže celkový štýl miestnosti nenarušia a mnohí ľudia si ich prítomnosť ani nevšimnú.

Ak teda hľadáte kompletné bezpečnostné riešenie pre vašu nehnuteľnosť alebo pozemok, nielen pred odchodom na dovolenku, určite si vyberte riešenie, ktoré vám poskytne ten najvyšší komfort a pokryje všetky vaše potreby zabezpečenia a kontroly.