V snahe zachrániť sa a naďalej v spoločnosti plnohodnotne fungovať sa mnohí z nás museli naučiť riadiť svoj biznis, podnikanie alebo prácu z domu. Vďaka internetu je to pri väčšine povolaní našťastie možné. Ako mať ale pri riadení firmy z domu pod dohľadom váš vozový park a dopravu, od ktorej je závislý váš e-shop a množstvo iných činností? Máme pre vás technológiu, ktorá vás problémov s nedostatočnou kontrolou veľmi rýchlo zbaví.

Ak chcete znížiť prevádzkové náklady a zvýšiť produktivitu svojho podnikania v doprave bez toho, aby ste boli pri všetkom stále prítomní, vyskúšajte GPS monitoring!

Výhody GPS lokátora pre vaše podnikanie (nielen) z domu

Ušetrite na prevádzkových nákladoch

Máte toho pri podnikaní na starosti naozaj veľa a ani domáce prostredie vám prácu nezľahčuje? Skúste to s univerzálnym systémom, vďaka ktorému budete mať všetko pod palcom aj na diaľku.

Investícia do šikovného GPS trackera alebo systému správy vozového parku vám umožní určiť najkratšie trasy pre vaše vozidlá, čo vám pomôže znížiť spotrebu paliva i zbytočné náklady na nadčasy, ktoré vedú k zvýšeniu ziskov.

Znížte prestoje 

Spoliehať sa na zodpovednosť zamestnancov nie je vždy ideálne riešenie, najmä vtedy, ak ich je vo firme veľmi veľa. Zanedbané úlohy a prestoje môžu znížiť nielen zisky, ale aj spokojnosť klientov s vašimi službami, a to hlavne v prípade, ak títo zamestnanci zabezpečujú dopravu.

Práve preto je dobré mať aj na tento účel unikátny sledovací systém. Je to kľúč k zlepšeniu produktivity a ziskovosti vašej spoločnosti. Telemetrický systém sledovania GPS vám pomôže robiť informované rozhodnutia a plánovať cestu efektívnejšie, a tak zníži prestoje vašich vozidiel.

Maximalizujte využitie vozidla

Pomocou sledovacieho systému GPS môžete zo svojich prepravných vozidiel vyťažiť maximum. Správcovia vášho vozového parku budú môcť pomocou údajov a analýz získaných zo sledovacieho softvéru eliminovať čas nečinnosti vozidla, znížiť nadmernú rýchlosť a znížiť spotrebu paliva.

Tak to s týmto systémom skúste aj vy a uvidíte, že aj riadenie firmy z domu alebo iného miesta môže byť efektívne.