Nielen práca, ale aj zábava a trávenie času v spoločnosti s priateľmi pri dobrej kávičke v kaviarni dostala pre obmedzenia stopku. To však neznamená, že by ste si nemohli dopriať chutnú, kvalitnú a lahodnú kávu aj u seba doma. STAČÍ MAŤ kvalitný KÁVOVAR a priestor kuchyne alebo obývačky sa behom niekoľkých sekúnd premení na profesionálnu kaviareň.

Káva je jedným z najviac konzumovaných nápojov na svete a vyrába sa vo viac ako 70 krajinách. Šálok kávy, ktoré ľudia denne spotrebujú je preto veľmi veľa. Len Briti podľa prieskumov vypijú za  jeden deň 95 miliónov šálok kávy, čo je až 25 miliónov za posledných 10 rokov!

V pomerne veľkom objeme ju pre jej lahodnú chuť a povzbudzujúci účinok s radosťou pijeme aj my. Mnohým ale chýba jej špecifická chuť, ktorá sa ešte donedávna nachádzala len v kaviarňach.

Dnes to ale až tak celkom neplatí a z gurmánskej kávy sa môžete tešiť aj v domácom prostredí. Veď nakoniec, prečo utrácať peniaze, ak si môžete pripraviť rovnako kvalitnú kávu aj u vás doma? Domáce kávovary Miele majú veľa výhod a zoznam uvedený nižšie vás o tom presvedčí.

Šetria peniaze

Ak porovnáte množstvo peňazí, ktoré utratíte v kaviarňach len za to, že si dáte šálku kávy, a peniaze, ktoré sú potrebné na prípravu šálky kávy doma s kávovarom, potom spoznáte obrovský cenový rozdiel, ktorý tam je.

Nezáleží na tom, či dáte prednosť espressu, latte, cappuccinu alebo trojitému karamelovému Frappuccinu so šľahačkou navyše, vždy sa nájde dobrý automatický spotrebič Miele, ktorý vyhovuje vašim potrebám a ušetrí vám peniaze nielen pri príprave kávy.

Poslúži aj hosťom

Kaviarne ostali na čas zatvorené a stretnutia obmedzené. To však neznamená, že by ste svojich hostí museli odmietnuť. Automatický kávovar sa o prípravu tej najlepšej kávy pre všetkých členov rodiny a známych postará jednoducho a rýchlo.

Na trhu sú predsa veľké kávovary, ktoré majú kapacitu viac ako dvanásť šálok, takže ak ho máte, ľahko budete môcť kávu podávať aj svojim hosťom.

Zlepšíte si zdravie

Jednou šálkou kávy získate nielen malú dávku energie, ale aj iné zdravotné výhody! Štúdie zistili, že káva môže pomôcť pri prevencii cukrovky 2. typu, chorôb pečene, rakoviny pečene, Alzheimerovej choroby, Parkinsonovej choroby a môže byť prospešná aj pre vaše srdce. Pomôže tiež predchádzať bolesti, dodá vám silnejšiu DNA, zníži riziko roztrúsenej sklerózy, zníži riziko depresií a zabráni poškodeniu sietnice.

Získate aj viac energie na prácu z domu a pohodlia, pretože príprava kávy z automatického kávovaru je na nezaplatenie. Stačí sa o tom len presvedčiť a svoj domov vôňou kávy zaplniť.