Hygiena a údržba sú v súčasnej dobe veľmi dôležité, pretože šírenie nebezpečných vírusov a baktérií môže ohroziť zdravie celej spoločnosti. Našťastie sa vďaka výdobytkom modernej doby s čistením a hygienou nemusíme veľmi trápiť. Mnohé moderné domáce spotrebiče veľa vecí vyriešia za vás.

A výhody sušičky bielizne a umývačky riadu vás o tom určite presvedčia.

Prečo si kúpiť sušičku bielizne?

Sušička bielizne úplne eliminuje potrebu vešať mokré prádlo na skladacie vešiaky, radiátory, balkónové laná, čo je v typickom mestskom byte dôležité. Navyše, ak máte málo voľného času alebo často nastávajú situácie, kedy treba vec rýchlo vyprať a vysušiť, určite sa vám bude hodiť sušička.

Zaneprázdnení mladí ľudia alebo rodiny s deťmi sú kategórie používateľov, ktorí by si pre tieto a ďalšie iné výhody a vlastnosti mali novú sušičku Miele kúpiť.

Mnohé modely sú vybavené funkciami žehlenia a ochranou proti krčeniu bielizne. Sušička bielizne zaistí aj efektívne a rýchle sušenie bielizne v situáciách vyššej moci, keď je vec urgentne potrebná a nie je čas čakať, kým prirodzene uschne.

Väčšina modelov je tiež vybavená špeciálnymi programami na sušenie rôznych predmetov a látok, čo vám umožní vybrať si vhodnú možnosť sušenia pre rôzne tkaniny a dlhodobo zachovať reprezentatívny vzhľad obľúbených vecí.

Nechajte sa hýčkať umývačkou riadu

Veľká rodina nie je len šťastie, ale aj veľa problémov. Okrem iného – je to rýchlo rastúca hora špinavého riadu, ktorý sa musí neustále umývať a utierať. Ak sa v tejto situácii vyznáte, šikovná umývačka riadu Miele bude pre vás určite užitočnou kúpou. Medzi hlavné výhody tohto zariadenia patria nasledovné.

Úspora času. Umytie riadu trvá v priemere 5 až 30 minút (v závislosti od zvoleného programu a množstva riadu). Kúpou umývačky riadu sa môžete viac venovať svojej rodine alebo oddychu a robiť konečne to, čo máte radi.

Úspora zdrojov je ďalší benefit. Berú to na vedomie všetci používatelia domácich spotrebičov, ktorí majú nainštalované merače elektrickej energie a vody. Stroj spotrebuje asi 10-15 litrov vody na cyklus. Môže pracovať aj v režime polovičnej záťaže, keď sú náklady nižšie. Pri ručnom umývaní bude táto hodnota oveľa vyššia. Nezabudnite tiež, že vykurovanie bude prebiehať automaticky, čím sa znížia náklady na teplú vodu. Riad bude tiež dezinfikovaný, vysušený a vaše ruky krásne.