Architektonické riešenie moderných stavieb domov a bytov je špecifické a originálne. V mnohých priestoroch sa však z tohto dôvodu vytvárajú zóny, ktoré sú nevyužité a zbytočne prázdne. S novou rohovou sedacou súpravou to však môžete zmeniť a využiť svoj priestor na maximum.

Rohové pohovky sa v posledných rokoch v domácnostiach čoraz viac dostávajú do popredia, zatiaľ čo bežná pohovka ostáva bez povšimnutia. Prečo? Rohová pohovka sa dnes považuje za maximálny a cenovo dostupný pôžitok.

Aké sú výhody rohovej sedačky?

Ak chcete, aby vo vašej miestnosti rohová sedačka dominovala, musíte byť opatrní pri výbere správnej veľkosti a štýle. Moderné rohové sedacie súpravy z Bratislavy vám ale dávajú vo výbere obrovské možnosti.

Pokiaľ ide o flexibilitu, máte možnosť navrhnúť si rohovú pohovku podľa svojich potrieb skôr, ako si ju kúpite. Modulárne pohovky vám dávajú možnosť mať dlhú a krátku stranu podľa tvaru a veľkosti miestnosti.

Rohová sedačka tiež často disponuje ležadlovým dielom, ktorý komfort a pohodlie pri sledovaní televízie alebo konverzácií s rodinou i priateľmi ešte zvýši. Rohová sedačka umožňuje aj efektívne využitie priestoru a vytvára vďaka rohovému modelu viac miesta na sedenie.

Rohová sedacia súprava je ideálna pre väčšiu rodinu, ale aj páry, ktoré túžia mať vo svojom domove malý kúsok raja.

Kedy uprednostniť sedacie súpravy na mieru?

Nevyhovujú vám dostupné modely v ponuke? Žiaden problém. Výber sedačky často závisí na vašich individuálnych okolnostiach, požiadavkách a veľkosti vášho priestoru v miestnosti. Ak sú tieto parametre pre typizované modely nevyhovujúce, môžete si vybrať a objednať sedacie súpravy na mieru. Poskytnú vám pohodlie a komfort aj keď je priestor špecifický a originálny.

Rozhodnite sa preto správne a určite vám po zohľadnení všetkých dôležitých parametrov nová sedačka „sadne“ materiálom, tvarom aj dizajnom.