Penta Real Estate začiatkom budúceho roka spúšťa výstavbu 4. rezidenčnej veže od jedného z najuznávanejších svetových ateliérov, Zaha Hadid Architects. Kúpiť si byt v tomto prestížnom projekte je však možné už teraz.

Projekt SKY PARK  

Prvé tri rezidenčné veže, ktoré tvoria projekt SKY PARK, sú kompletne dokončené. Dohromady ponúkajú 792 bytov, ktoré sú už plne vypredané a v týchto dňoch si svoje nehnuteľnosti preberajú ich prví majitelia. Súčasťou projektu sú aj dve kancelárske budovy. Prvá z nich, SKY PARK Offices, je v procese získania kolaudačného rozhodnutia. Druhá kancelárska budova SKY PARK Tower už disponuje právoplatným stavebným povolením. 

Ako sa uvádza v tlačovej správe Penta Real Estate, tak súčasťou projektu je aj nový mestský park s rozlohou viac ako 30-tisíc m2. Park je dostupný a sprístupnený pre všetky obyvateľky a obyvateľov Bratislavy. Celkové náklady na jeho výstavbu dosiahli 4,5 milióna EUR.

Penta Real Estate - SKY PARK

Štvrtá rezidenčná veža

Štvrtá rezidenčná veža v projekte SKY PARK bude ponúkať rovnako ako predošlé veže unikátne architektonické riešenie. Jej súčasťou bude 264 bytových jednotiek a ďalších 372 parkovacích miest. Súčasťou novej veže budú aj priestory pre retail a občiansku vybavenosť. Celková výška investície predstavuje 54 miliónov EUR. „Prvá etapa rezidenčnej časti projektu SKY PARK bola z pohľadu predaja mimoriadne úspešná, preto veríme, že o byty v tomto ikonickom projekte bude záujem aj naďalej. Byty sa budú do ponuky dostávať postupne a naši predajcovia budú priebežne oslovovať klientov podľa poradia v akom sa zaregistrovali na webe projektu v úvodnej kampani,“ hovorí Alexandra Grič, riaditeľka predaja v Penta Real Estate.


TIP: Všetky podrobné informácie o projekte nájdete na stránke www.skypark.sk, kde môžete v prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti v 4. veži vyplniť kontaktný formulár a zaradiť sa tak do databázy záujemcov. 


Na svojich oficiálnych stránkach uvádza spoločnosť Penta Real Estate, že jej „cieľom je stavať budovy, ktoré prispievajú k urbanistickému rozvoju danej lokality. Spolupracujeme preto s najlepšími odborníkmi v obore, špičkovými architektmi a inžiniermi. Naše skúsenosti v spojení s ich kreativitou a cieľavedomosťou sú garanciou najvyššej kvality a investičnej hodnoty nášho realitného portfólia.“ Spoločnosť má za sebou výstavby viacerých úspešných projektov. Do aktuálneho projektu SKY PARK celkovo investuje viac ako 420 miliónov EUR.

SKY PARK Lobby 1
SKY PARK Lobby 2
SKY PARK Lobby 3

Zdroj: Tlačová správa Penta Real Estate